Warning: A non-numeric value encountered in /home/magnetpi/public_html/wp-content/themes/alliance/fw/core/core.reviews.php on line 218

Warning: A non-numeric value encountered in /home/magnetpi/public_html/wp-content/themes/alliance/fw/core/core.reviews.php on line 218

Yrityksemme on keskittynyt magneettien ja lompakoiden valmistamiseen asiakkaiden omista kuvista. Yrityksemme osaamiseen kuuluu prosessin kaikki vaiheet. Ole yhteydessä rohkeasti oman ideansa kanssa. Me suunnittelemme ja toteutamme.

Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta pysymme ajan rynnistyksessä mukana. Rakastamme tarinoita, joten välitämme sinun tarinasi mielellään asiakkaallesi kuvan muodossa. Mitä sinä haluat asiakkaasi kertovan teistä kahvipöytäkeskusteluissa. Magneetti ja lompakko muistuttavat tarinasta ja siinä me haluamme palvella sinua.

Yrityksemme historia alkoi 90-luvulla ja viimeisen kymmenen vuoden aikana murros on ollut valtava. Sitkeiden vaiheiden läpi olemme tulleet tähän päivään ja nyt suunnitelmamme ulottuu seuraavan kolmen vuoden päähän vuoteen 2020. Yrityksemme tarinassa ovat olleet vahvasti mukana Suomen tunnetuimpia yrityselämän kouluttajia, ulkomaisia kirjailijoita unohtamatta. Näiden rakkaiden neuvonantajien hyvässä ohjauksessa haluamme kohdata sinut ihmisenä ja yhdessä toteuttaa tavoitettasi tukeva projekti.

Toimimme Aleksis Kiven pitäjästä Nurmijärveltä käsin. Ajattelemme ympäristöä, joten hoidamme työmme etänä niin pitkälle kuin mahdollista. Ihmisten tapaaminen on kuitenkin myös innostavaa, joten tulevaisuudessa varmasti nähdään.

Kerro ideasi meille!